Farmárske bravčové pliecko v celku je robustný a chutný kus mäsa, ktorý pochádza z prednej časti, z ramennej oblasti. Táto časť je známa svojou bohatou štruktúrou a vyšším obsahom spojivových tkanív, čo ju robí ideálnou pre pomalé varenie, ktoré tieto tkanivá rozpustí a mäso sa stáva mimoriadne šťavnaté a mäkké.
Späť na prehľad🎄 Prajeme Vám veselé Vianoce a šťastný nový rok! ✨ Ďakujeme Vám za Vašu priazeň. ❤️ Počas sviatkov máme zatvorené.…
Ďakujeme všetkým zákazníkom za vašu priazeň a všetky objednávky! Veľmi si vážime enormný záujem o naše produkty. Objednávky prijaté do…
Poľnohospodárske družstvo podielnikov v Spišskej Teplici (skrátene PDP v Spišskej Teplici) vzniklo v roku 1992 transformáciou Jednotného roľníckeho družstva Spišská…